terrence-recht

Hospitality host als eerste aanspreekpunt

Wij vinden het belangrijk dat u zich straks echt thuis voelt in LIFE en willen u graag ontzorgen waar mogelijk. Daarom is er in uw woongebouw wekelijks een hospitality host aanwezig, Terence Slee. Terence is uw eerste aanspreekpunt op locatie. Hij helpt u op weg wanneer u bijvoorbeeld meer wilt weten over de mogelijkheden voor het afnemen van zorg of de activiteiten die georganiseerd kunnen worden in de dagbestedingsruimte van Cordaan. Het kan ook zijn dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt of het gewoon even fijn vindt om een praatje te maken. Ook daarvoor kunt u bij Terence terecht.

Terence is 3 dagen per week in LIFE aanwezig. De vaste werkdagen en tijden zijn maandag, woensdag en vrijdag van 09.30 tot 13.30  uur.


foto

MAAK EEN AFSPRAAK IN DE MODELWONING

BEZOEK DE MODELWONING| Een nieuwe woning betrekken vanaf een plaatje is toch vaak spannend. Daarom hebben we een modelwoning ingericht. Zo kunt u ‘in het echt’ bekijken hoe de woning ingedeeld en afgewerkt is. De modelwoning aan Revaleiland 43 is te bezoeken op asfpraak. Let op: deze appartementen zijn vanaf 60 jaar te huur.

Neem contact op met makelaarskantoor Hallie & van Klooster, vraag naar Lida Reiff via telefoonnummer (020) 6 816 716. Heeft nu nog vragen vooraf, mail dan aan info@leveninlife.nl of via de telefoon (088) 43 24 080 en vraag naar Nadia Posthumus.

sleutel-habion

Eerste huurders HABION ontvangen sleutel!

Februari 2020- Bewoners LIFE ontvangen sleutel van sociale huurwoning

Na een periode van voorbereiden en bouwen is het vandaag zover: de bewoners van het nieuwe LIFE gebouw in het hart van de Houthaven in Amsterdam hebben de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning. Het gaat om de 39 sociale huurwoningen, waar woningcorporatie Habion eigenaar van is. Afgelopen jaar is er hard gewerkt om de bewonersgroep te vormen. Het bijzondere aan dit project is dat er al een bewonersgroep is gevormd voordat het gebouw er stond. Er zijn maandelijks bewonersavonden geweest en er is al een vereniging opgericht. Hierdoor ontstaat er een hecht netwerk van gelijkgestemde buren dat naar elkaar omkijkt en samen het leven net een beetje leuker en makkelijker maakt. Er is een groeiende maatschappelijke behoefte van mensen om met elkaar, als groep, in één gebouw oud te worden. Dit wordt nu mogelijk gemaakt in het LIFE gebouw. Hier wonen straks mensen van 60+, met en zonder zorgvraag. Zij zorgen voor en geven om elkaar. Verhuizen is niet meer nodig.“In juli vorig jaar heb ik mij ingeschreven en vier weken later had ik de woning. Het was alsof ik de hoofdprijs had gewonnen!” Aldus een bewoner van LIFE.

Peter Boerenfijn, directeur Habion: “In Amsterdam is dringend behoefte aan (betaalbare) ouderenhuisvesting. Met name in het centrum zijn bijna geen woningen beschikbaar die geschikt zijn voor groepen ouderen. Met LIFE willen wij hierop inspelen. We zijn er trots op dat de groep bewoners al gevormd was voordat het gebouw er stond.”


In het gebouw van LIFE komt een mix van 26 koopwoningen, 59 vrije sector huurwoningen (Bouwinvest) en 39 sociale huurwoningen (Habion) rondom een gezamenlijke binnentuin. Een gezondheidscentrum, horeca, atelier en studio’s van zorgorganisatie Cordaan gaan zich hier ook vestigen.

Planning