In LIFE komen 59 vrije sector huurappartementen voor mensen van 60+ met of zonder zorgvraag. Net als bij de sociale huurwoningen zoeken we huurders die zich kunnen vinden in de idealen van LIFE als plek waar je jezelf kan zijn en waar buren naar elkaar omkijken. De exacte inschrijfeisen worden voor de start verhuur op deze plek bekend gemaakt. De inschrijving voor de vrije sector huurwoningen start in de zomer van 2019. Wanneer u zich opgeeft voor de nieuwsbrief, houden we u automatisch als eerste op de hoogte.


Informatie over de vrije sectorhuurappartementen

De 59 vrije sector huurappartementen zijn bestemd voor betrokken Amsterdammers van 60+ met of zonder zorgvraag. De appartementen zijn 2- en 3-kamerwoningen die in oppervlakte variëren van 61 tot 87 m2 en allemaal beschikken over 1 of 2 balkons met uitzicht over de gracht. Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken en badkamer. De woningen zijn zo ontworpen dat ze levensloopbestendig zijn en meegroeien met een mogelijke toekomstige zorgvraag of het gebruik van bijvoorbeeld een rollator. Huurprijzen starten bij circa 1.450 euro per maand. In de loop van 2019 vindt u hier de definitieve prijzen, plattegronden en verhuureisen. De woningen van LIFE worden in de winter van 2019 opgeleverd, afhankelijk van de voortgang van de bouw. 


19223-ext-04-lr

Samen zijn we LIFE

In LIFE streven we ernaar dat bewoners een bijdrage leveren aan het gebouw en de sfeer in het gebouw. LIFE is een plek waar je jezelf kunt zijn.

Wij geloven dat de stad is wat jij van haar maakt. Samen bepalen wij hoe we hier willen leven. In LIFE woon je op de mooiste plek van Amsterdam, aan het water. Omringd door gelijkgestemde individuen. Mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en geaardheden maken hier hun leven mooi. Zelf. En met elkaar. Je kan hier zijn wie je bent. Amsterdammer. Geliefde. Ouder. Workaholic. Levensgenieter. Vriendin. Kunstenaar. Leenoma. Nachtvlinder. Buur. Iemand die omkijkt naar anderen en hen in hun waarde laat.

Geïnteresseerd?

Wilt u op de hoogte blijven van LIFE?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief